Wednesday, December 17, 2008

Tak tergapai bintang!

Tulisan kali ini agak santai & personal. Ada juga niat nak penuhkan segala macam Tags yang orang letakkan tetapi macam kurang menarik minat untuk memerah otak dikala sudah menghabiskan exams. Kenal gambar dibawah! Sudah pasti golongan wanita kenal sangat dan pasti akan kejelesan melihat kecantikan beliau yang Allah anugerahkan padanya. Apatah lagi pada mata lelaki... Kalau pakcik yang pakai kopiah pun boleh senget or terbang hahaha

Memetik kata-kata kawan aku yang berasal dari Yaman, spontan aku bertanyakan kepadanya jika dia melihat perempuan cantik! Apa jawabnya? “It is enough for me to look into hers eyes!” Aku terdiam seketika. Tapi ada juga benar katanya. Itulah indahnya ciptaan Tuhan kepada kaum Adam. Dari mata jatuh ke hati! Fuh lagi bahaya..... sabar je la.

Tapi ni la dulu zaman remaja, memang minat gile kat Wardina. I think, kalau Wardina jadi cekgu kelas mengajar tingkatan 5 kan best. Asyik penuh jek kelas tuh, masa rehat je sanggup tak kluar kelas nak makan. Sure ade student lain gak tumpang nak belajar. Penat la cekgu nak menahan kerenah pelajar. Hahhaha adui...itu pemikiran kritis!

Lihat saja gambar dibawah yang mana satu yang paling anda suka! GRADE? ( A-F) HeheAku rasa... tak salah meminati seseorang. Asal dapat dijadikan contoh yang baik. Itu pada pandangan peribadi empunya blog ini. Jadi kenapa aku meminatinya? 1st, mgkn tertarik dengan kesopanan, ketatasusilaan, kecantikan, gaya and ape lagi.... femes (sampaikan makcik-makcik kat kampung pun tau coz de tudung wardina... adeh, apa kena la)